Krunchy Keto Bar Salt Karamell 35 g

  • 19 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna ketobar täckt av mjölkchoklad från Good Good är riktigt girig. En sötsalt inredning med jordnötter och kola inkapslade i en chokladöverdrag, uppenbarligen utan socker. Det är inte en bar att ersätta en måltid, den väger bara 35g, men det faktum att den är låg i kalorier har bara 2,5g nettokolhydrater, det behöver inte sägas att det måste smakas! Bland de få "knäckiga" ketobarerna i Europa är Good Good riktigt giriga och passar både för dem som följer en lågkolhydratkost, ketogen diet men också för diabetiker.

  • Osötad
  • Keto och lågkolhydrat (2,5 g netto kolhydrater)
  • Snackformat (126kcal per 35g)

Innehåll: Mjölkchoklad med fibrer och sötningsmedel 25,7 % (kakaosmör, inulin, oligofruktos, kakaomassa, helmjölkspulver, skummjölkspulver, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer ), lager 21 med karamellsmak, 4 % (bulkmedel (polydextros), sojaolja, mjölkprotein, stabiliseringsmedel (xylitol), salt, aromämnen, emulgeringsmedel (sojalecitin)), mjölkprotein, isomalt-oligosackarid *, 8,0% jordnötter, stabiliseringsmedel (sorbitolsirap), fuktighetsbevarande medel ( glycerol), hydrolyserat vetegluten, sojachips (sojaprotein, tapiokastärkelse, salt), aromämnen (innehåller mjölk), havssalt, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (steviolglykosider).

Allergener: mjölk, vete, cashewnötter, gluten och soja. Det kan innehålla spår av andra nötter.

Näringsvärde:

Motsvarar 7 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100 g -
   1505 kJ / 360 kcal  
Fetter
   17,1 g
- varav mättade fettsyror
   7,2 g
Kolhydrater
   19,9 g
- varav sockerarter
   5,8 g
- varav polyoler
   12,9 g
Fiber   27,3 g
Proteiner
   37,6 g
Salt
   0,54 g