Krunchy Keto Bar Hallon & Cheesecake 35 g

  • 19 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En fyllning med halloncheesecake-smak täckt med vit choklad och den ser redan ut som en fantastisk bar om vi lägger till det att den är sockerfri och bara har 2,5 g nettokolhydrater behöver inte sägas att den absolut måste smakas! Bland de få "knäckiga" ketobarerna i Europa är Good Good riktigt giriga och passar både för dem som följer en lågkolhydratkost, ketogen diet men också för diabetiker.

  • Osötad
  • Keto och lågkolhydrat (2,5 g netto kolhydrater)
  • Snackformat (126kcal per 35g)

Innehåll: Vit choklad med fibrer och sötningsmedel 25,7% (kakaosmör, helmjölkspulver, dextrin, sötningsmedel (erytritol, steviolglykosider), inulin, oligofruktos, vassleprotein (från mjölk), skummjölkspulver, lager 15,7% hallonsmak (bulkmedel ( polydextros), sojabönolja, stabiliseringsmedel (xylitol), skummjölkspulver, salt, emulgeringsmedel (citronsyraester (E472c)), aromämnen, färg (karmin)), fuktighetsbevarande medel (glycerol), hydrolyserat vetegluten, hydrolyserat kollagen, sojaprotein, löslig majsfiber, sojaolja, yoghurtpulver med låg fetthalt (innehåller mjölk), aromämnen, salt, solrosolja, sötningsmedel (steviolglykosider), färgämne (beta-karoten).

Allergener: mjölk, vete, gluten och soja.

Näringsvärde:

Motsvarar 7,1 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100 g -   1505 kJ / 360 kcal  
Fetter   13,5 g
- varav mättade fettsyror    6,5 g
Kolhydrater   21,4 g
- varav sockerarter   5,7 g
- varav polyoler   14,3 g
Fiber   15,6 g
Proteiner   37,6 g
Salt   0,54 g