Grenade Proteinbar White Chocolate Salted Peanut 60g

  • 30 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Proteinbar från Grenade i smaken White Chocolate Salted Peanut för gym, kiosk, kontor och butik. Denna bar är inte bara en källa till högprotein, den är också en smakupplevelse. Låt dig svepas bort av den mjuka nougaten, de salta jordnötterna och den släta karamellen. Proteinbaren har fått ett lager av vit choklad som ger en extra lyxiga känslan som gör den svår att motstå.

Om du letar efter en proteinbar som inte känns som ett träningspass i munnen, då har du hittat rätt. Med White Chocolate Salted Peanut protein bar får man både den näring man behöver och en njutbar smakupplevelse.

  • Proteinbar med smak av vit choklad, nougat & salta jordnötter
  • 20g protein & 2g socker per proteinbar
  • Ett givet alternativ att erbjuda kunder hos kiosk, gym & förening
Innehåll per100g60g
Energi (kj)16791008
Energi (kcal)403242
Fett20 g12 g
Varav mättat fett9,7 g5,8 g
Kolhydrater32 g19 g
- varav sockerarter3,4 g2 g
- varav polyoler28 g17 g
Fibrer4,1g2,5 g
Protein33 g20 g
Salt0,51 g0,31 g

Motsvarar 4 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler


Ingredienser:
 Vit choklad med sötningsmedel (31 %) (sötningsmedel: maltitol; kakaosmör, helMJÖLKS-pulver, emulgeringsmedel: lecitiner (SOJA); arom), proteinblanding (kalciumcaseinat (från MJÖLK), vassleproteinisolat (från MJÖLK), fuktighetsbevarande medel: glycerol; kollagen, rostade JORDNÖTSbitar (7 %), vatten, kostfiber: polydextros; palmfett, JORDNÖTSpasta (2,3 %) arom, salt, sötningsmedel: sukralos.

Allergener: Kan innehålla spår av gluten och andra nötter.

OBS! Denna produkt innehåller maltitol, konsumera måttliga mängder, överdriven konsumtion kan påverka din ketosis. Maltitol har ett lägre GI-index än socker men har fortfarande ett högt värde och större intag rekommenderas ej för din keto.