Konjak Pasta Shirataki Udon 200g

  • 31 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Huvudingrediensen i konjak (shirataki) pasta Udon är Konjak Glucomannan – en vattenlöslig fiber erhållen från roten av Konjak-växten. Ursprungligen kommer den från Asien, och maten som produceras från den kallas även: Shirataki Noodles eller Konjak Noodles. Den största konsumenten av denna mat i världen är japaner.

Konjac-pasta är utmärkt för vegan, vegetarisk och ketogen dieter (keto).

Skölj pastan noggrant under varmt rinnande vatten. Koka eller stek i 2-3 minuter. Lägg direkt till rätten.

Ingredienser:  vatten (96,6%), konjakmjöl (3,4%).

Näringsvärde:

Energivärde: 100 g    30 kJ / 7 kcal  
Fetter   < 0,1 g
- varav fettsyror      < 0,1 g
Kolhydrater   < 0,2 g
- varav sockerarter   < 0,1 g
Fiber   2,6 g
Proteiner   < 0,1 g
Salt   0,001 g