Shirataki Konjak Fettucine 300g

  • 39 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Huvudingrediensen är Konjak Glucomannan - en vattenlöslig fiber som härrör från roten av Konjak-växten. Den kommer ursprungligen från Asien, och maten som görs av den kallas även Shirataki Noodles eller Konjak Noodles. De största konsumenterna av denna mat i världen är japanerna. Konjaknudlar är en naturprodukt, rik på vattenlösliga fibrer, fri från fett, socker, stärkelse och protein, fri från vete och gluten, 100 % vegetabilisk produkt, kan lagras i rumstemperatur i cirka ett år, certifierad av JAS ( Japanese Agricultural Standard ), är transparent, smaklös, absorberar lätt aromen av tillsatser och kryddor, är snabb att tillaga, smakrik och hälsosam

INGREDIENSER
vatten 96,6%, konjakmjöl 3,4%

Nettovikt:  300g

PRODUKTENS NÄRINGSVÄRDE I 100g 
Energi: 30kJ / 7kcal
Fett <0,1g
- mättat fett <0,1g
Kolhydrater <0,1g
- socker <0,1g
Fiber 2,6g
Protein <0,1g

Salt <0,1g

REKOMMENDERADE FÖRVARINGSVILLKOR Förvaras torrt och svalt. 

SOCKERFRI: JA 

GLUTENFRI: JA 

LAKTOSFRI: JA