Shirataki Nudlar Konjak 300g

  • 39 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Huvudingrediensen är Konjak Glucomannan - en vattenlöslig fiber som härrör från roten av Konjak-växten. Den kommer ursprungligen från Asien, och maten som görs av den kallas även Shirataki Noodles eller Konjak Noodles. De största konsumenterna av denna mat i världen är japanerna.
Konjacnudlar är en naturprodukt, rik på vattenlösliga fibrer, fri från fett, socker, stärkelse och protein, fri från vete och gluten, 100 % vegetabilisk produkt, kan lagras i rumstemperatur i cirka ett år, certifierad av JAS ( Japanesse Agricultural Standard ), är transparent, utan egen smak, absorberar lätt aromen av tillsatser och kryddor, är snabb att tillaga, välsmakande och hälsosam.

INGREDIENSER
vatten 96,6%, konjacmjöl 3,4%

Nettovikt: 300g

PRODUKTENS NÄRINGSVÄRDE I 100 g
energivärde 30 kJ / 7 kcal,
 fett <0,1g,
inklusive mättat fett <0,1g,
kolhydrater <0,2g,
inklusive sockerarter <0,1g,
protein 0,1g,
salt 1mg.

BRUKSANVISNING
Skölj pastan under varmt, rinnande vatten och koka eller stek sedan i högst tre minuter.

SOCKERFRI: JA
GLUTENFRI: JA
LAKTOSFRI: JA