Simply Keto Surkörsbärspålägg 230g

  • 65 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

👌 Sockerfri sylt - Vårt läckra lågkolhydratpålägg är det perfekta alternativet till sockrad sylt, eftersom vi helt avstår från raffinerat socker och förlitar oss uteslutande på erytritol och naturlig fruktos!

🍒 Surkörsbärspålägg - Denna sockerfria sylt består av 78% surkörsbär med en ton av tonkaböna, är låg i kolhydrater & kalorier, vegansk och fri från artificiella smaker.

😎 85% mindre socker - Vi har sötat vårt fruktpålägg med erytritol, vilket innebär att det har 85% mindre socker och endast 7,5 g nettokolhydrater per 100 g.

💪 Ideal för keto diet - Äter du ketogent, veganskt, Paleo eller vill du bara gå ner i vikt? Då är vårt sockerfria fruktpålägg det rätta valet för dig, eftersom det är glutenfritt, laktosfritt, sockerfritt och såklart veganskt.

  

Näringsvärde:

Motsvarar 7,5 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100g 169,3 kJ / 40,3 kcal
Fetter0,4 g 
 - varav mättade fettsyror0 g
Kolhydrater26,9 g
 - varav sockerarter7,1 g
 - varav polyoler19,4 g
Protein0,7 g
Salt0 g


Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska