Svart Tryffel Olivolja Spray 100ml

  • 55 kr
I lager.

Den lätta trycket på spraymunstycket är tillräckligt för att frigöra den typiska doften av den dyrbara knölen.
Extra Virgin Olivolja är kryddan med den bästa  balansen mellan fetter . Den är fullproppad med enkelomättade fettsyror som är viktiga för att  förebygga hjärt- och kärlsjukdomar . Det är särskilt rikt på  oljesyror , ett enkelmättat fett som kan  reglera kolesterolnivåerna ,  förebygga arteriella lesioner och minska risken för hjärtsvikt, stroke, trombos och kranskärlssjukdomar i allmänhet.

Den svarta tryffeln Sprayleggero kryddan är utmärkt att berika och  ge en distingerad smak  till pasta, risotto, pizza, "focaccia", "bruschetta" och omeletter. Den är idealisk även för att ge smak åt rödinggrillat kött, stekar och grillad fisk. Det är ett måste att prova sallader och grönsaker för en rik, robust och speciell smak.

Används helst okokt för att helt frigöra all sin smak. En andra spray per person räcker för att få fram hela kroppen av varje maträtt.

Den enda sprayen för stekning med vakuumteknik, så att det är möjligt att använda spraydispenser utan tillsats av drivgaser. Olivolja från Mantova kan användas till stekning, grillning eller bakning, men även till sallader eller direkt på fatet. Exakt dispensering gör att du kan exakt mäta mängden av den mest värdefulla oljan du vill använda.


Tack vare "  bag on valve  "-teknologin minskar den speciella Sprayleggero-flaskan förbrukningen med cirka 90 % (en 250 ml flaska motsvarar cirka 3 liter av en vanlig flaska olja) och  skyddar innehållet från luft och ljus  under lång tid . Detta behåller såsens alla värdefulla egenskaper  oförändrade  och håller den alltid fräsch som nypressad. Varje sekund spray ger  1,8 ml / 1,7 g (15 Kcal)  produkt tillräckligt för att krydda varje maträtt.