Olivolja Organic Extra Virgin Spray 200 ml

  • 79 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Fin ekologisk extra virgin olivolja extraherad från den första kallpressningen av oliv, odlad med respekt för den naturliga balansen och mald uteslutande i Italien.
Denna utsökta krydda påminner i sin smak och doft om den färska olivfrukten.
Kliniska studier har belyst de oräkneliga näringsegenskaperna hos EVO-olja, som anses vara den mest lämpade för mänsklig näring bland alla allmänt använda ätliga fetter.

Ekologisk extra virgin olivolja är perfekt för att smaksätta traditionella rätter med måtta på ett  enhetligt och homogent  sätt. Utmärkt för matlagning på pizza, "focaccia" och "bruschetta", men även på grillad fisk och kött. Det rekommenderas att spraya på sallader och färska grönsaker som  lätt, god och hälsosam dressing .

Mycket användbar följeslagare i köket för att homogent och lätt smörja formar, kastruller, stek- och bakformar, för både söta och salta rätter. Sprayleggero är också idealisk för att lägga till  droppar  eller  hälla  för att marinera, laga mat eller dekorera.

Tack vare "Bag-on-valve"-teknologin tillåter den speciella Vivo Spray-burken en förbrukningsminskning på cirka 90 % (en 250 ml burk motsvarar faktiskt ungefär en 3-liters standardflaska olja) och  skyddar innehållet från exponering för luft och ljus  under en lång tid. Detta gör att alla de fina egenskaperna hos kryddan kan bibehållas  oförändrade  och bevaras som nypressad. Varje sekund spray avger  1,8 ml/1,7 g (15 Kcal)  produkt tillräckligt för att smaksätta alla rätter.