Ketocrave Ketocrackers Chiafrön 60g

  • 39 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Spröda kex, här med en extra boost av chiafrön. Tillverkade med en härlig blandning av fröer som tillhör en god smak och frasig textur. Chiafrön, sesamfrön, solrosfrön och pumpafrön är några av frösorterna som spelar huvudrollerna i blandningen. Kexen är ett perfekt näringsrikt lågkalorisnacks som är precis lika gott att äta som det är, med en skiva ost eller annan topping.

  • Spröda kex med smak av chiafrön
  • Näringsrika med ett lågt kaloriinnehåll
  • Perfekt som snacks eller mellanmål

Ingredienser: Chiafrön* (19%), fullkornssesamfrön*, solrosfrön*, mandelmjöl*, pumpafrön*, kokosolja*, psyllium*, havssalt. 

*= Produkt från ekologiskt jordbruk. Tillverkad i en fabrik som även bearbetar mjölk, ägg, valnötter, hasselnötter och jordnötter.

Näringsvärden per 100 g, Energi 2780kJ/723kcal, Fett 48g, varav mättad 12g, Kolhydrater 9,5g, varav sockerarter 1,0g, Fiber 14g, Protein 20g, Salt 0,98g.

Kartongförpackningen är återvinningsbar. Folien inuti är gjord av cellulosafilm av trämassa, vilket ger samma genomskinliga utseende och känsla som plast. Det är hållbart, biologiskt nedbrytbart och tillverkat av förnybara resurser.