Simply Keto Granola Crunchy Orient

  • 129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

En balanserad frukost säkerställer en perfekt start på dagen, så att du kan börja din fantastiska dag full av energi med dessa krispiga flingor med morgonsmak. Och om du blir hungrig under dagen kan du snacka dem utan någon som helst ånger. 

  • Perfekt för keto- och lågkolhydratdieter;
  • Fri från gluten, laktos och soja;
  • Inget tillsatt socker;
  • Fri från konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel och spannmål;
  • Super krispiga;
  • Mycket protein och fiber;
  • Endast 6 g nettokolhydrater per 100 g.

Flingor består endast av nötter och frön. De är rostade i erytritol, så de är krispiga och söta på samma gång. Kryddor som kardemumma, ingefära, kanel ger flingorna underbara smaktoner.
Oavsett hur du föredrar att äta flingor, vare sig det är med yoghurt, mandel eller kokosmjölk, är de fortfarande en bra partner för varje dag och, naturligtvis, för keto- eller lågkolhydratdieter, eftersom 100 g innehåller endast 6 g kolhydrater.

Ingredienser:  kokosnötter, erytritol,  mandel , linfrön,  sesamfrön  , valnötter  ,  kanel , kardemumma, ingefära. Kan innehålla spår av sesamfrön och ägg.

Näringsvärde:

Motsvarar 6,4 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100 g
   1912 kJ / 460 kcal  
Fetter
   41 g
- varav mättade fettsyror
   14,3 g
Kolhydrater
   25,5 g
- varav sockerarter
   3,1 g
- varav polyoler
   19,1 g
Fiber
   3,1 g
Protein
   13,6 g
Salt
   0,1 g


Förvaringsförhållanden:  Förvara på en torr, sval plats, undvik direkt solljus. Öppnade flingor förvaras bäst i 6-8 veckor i en tättsluten behållare.

Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska