Simply Keto Granola Kanel Crunchy

  • 129 kr

I lager.

En balanserad frukost säkerställer en perfekt start på dagen, så med dessa kanelchips kan du börja din fantastiska dag full av energi. Och om du blir hungrig under dagen kan du snacka dem utan någon som helst ånger. 

  • Perfekt för keto- och lågkolhydratdieter
  • Fri från gluten, laktos och soja
  • Inget tillsatt socker
  • Fri från konstgjorda smakämnen, konserveringsmedel och spannmål
  • Super krispiga
  • Mycket protein och fiber
  • Endast 3,5 g nettokolhydrater per 100 g.

Flingor består endast av nötter och frön. De är rostade i erytritol, så de är krispiga och söta på samma gång. Kanel tillför underbara smaktoner till flingorna. Oavsett hur du föredrar att äta flingor, vare sig det är med yoghurt, mandel eller kokosmjölk, är de fortfarande en bra partner för varje dag och, naturligtvis, för keto- eller lågkolhydratdieter, eftersom 100 g innehåller endast 5,6 g kolhydrater.

Ingredienser:  sötningsmedel: erytritol, valnötter , mandel , torkad kokosnöt, linfrön, solrosfrön, pumpafrön, ceylonkanel (0,9%). Överdriven konsumtion kan orsaka laxerande effekter.

Näringsvärde:

Motsvarar 5,6 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100 g    1762 kJ / 421 kcal  
Fetter   38,1 g
- varav mättade fettsyror    12,3 g
Kolhydrater   34,9 g
- varav sockerarter   3,2 g
- varav polyoler   29,3 g
Fiber   4,1 g
Proteiner   12,1 g
Salt   0 g


Förvaringsförhållanden:  Förvara på en torr, sval plats, undvik direkt solljus. Öppnade flingor förvaras bäst i 6-8 veckor i en tättsluten behållare.

Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska