Kaffe Latte MCT-Oljepulver Keto 300g

  • 249 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Kaffet är gjort av en blandning av 60 % snabbkaffe, MCT kokosnötsolja pulver och erytritol. Detta kaffe är ett mycket gott morgonstimulerande medel och som en fika under dagen. Du behöver inte tillsätta ohälsosamt vitt socker, eftersom denna blandning är sötad med hälsosam erytritol för den perfekta sötman.
Koffeinet i kaffe ger dig en långvarig boost av energi och vakenhet utan några skakningar. Idealisk för keto- och lågkolhydratdieter eftersom den innehåller triglyceridpulver med medellång kedja. MCT Coconut Oil Powder är ett kvalitetsfett med 0 kolhydrater som härrör från kokosnötter som kroppen omvandlar till ketoner.

Användning:  en portion: blanda 2 - 3 skopor pulver (10 - 15 g) med 250 ml varmt eller kallt vatten eller örtdryck (beroende på preferenser), du kan blanda det till cocktails eller andra drycker. Du kan också lägga till det i bakverk och andra önskade recept.
Rekommenderas inte för barn och gravida kvinnor.

Ingredienser:  snabbkaffe (60%), MCT kokosnötsolja pulver, sötningsmedel: erytritol. Kan innehålla spår av soja, vete och gluten.

Näringsvärde:

Motsvarar 10 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100 g -      848 kJ / 203 kcal  
Fetter   22 g
- varav mättade fettsyror      22 g
Kolhydrater (med polyoler)      10 g
- varav sockerarter   0,1 g
Fiber   4,5 g
Proteiner   1,6 g
Salt   0,07 g

Förvaringsförhållanden:  Förvara på en torr, mörk plats borta från direkt solljus.