HealthyCo Mjölkchokladspulver 250g

  • 50 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vårt chokladmjölkspulver är perfekt för dig som vill njuta av den överseende smaken av chokladmjölk utan tillsatt socker. Det är ett hälsosammare alternativ som kan avnjutas när som helst på dygnet, oavsett om det är en återhämtningsdrink efter träningen eller som en hämtning mitt på dagen

Näringsvärde
per 100 ml/g
Energi
1295kJ / 310kcal
Fett
3,1 g
– varav mättar
1,7 g
Kolhydrat
68g
– varav sockerarter
37g
– varav polyoler
28g
Fiber
6,7g
Protein
10 g
Salt
0,8g

Motsvarar 40 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Ingredienser: Vasslepulver (mjölk), sötningsmedel (maltitol, steviolglykosider), 20 % fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), arom. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.

Innehåller sötningsmedel. Överdriven konsumtion kan ha en laxerande effekt.

Blanda 10 g pulver med ca. 2 dl mjölk. Förvara svalt och torrt.

OBS! Denna produkt innehåller maltitol, konsumera måttliga mängder, överdriven konsumtion kan påverka din ketosis. Maltitol har ett lägre GI-index än socker men har fortfarande ett högt värde och större intag rekommenderas ej för din keto.