Keto Varmchokladpulver MCT-olja, Ekologisk 200g

  • 95 kr
  • 60 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dessa varma chokladdrycker är gjorda av endast naturlig kakao, erytritol, MCT kokosnötoljepulver och kokosdryckspulver.
Kompletterat med MCT-oljepulver för att göra det inte bara gott, utan också hälsosamt. Perfekt som ett snabbt val till frukost eller middag.

Beredning:
häll 4-6 teskedar pulver i 150 ml varm mjölk, grönsaksdryck eller vatten, blanda och det är allt, drycken är klar. Utsökt.

Detta pulver kan användas på många sätt, drycken kan avnjutas varm eller kall! Den är också perfekt för att dekorera bakverk. Drycken är extremt choklad, men inte lika intensivt söt som med rörsocker. Och gillar du det sötare kan du säkert söta det lite med erytritol själv.

Ingredienser:  kakao 33%, erytritol, kokosdryckpulver (97,5% kokosdryckpulver, 2% matlodextrin, 0,5% akacia fiber), mct-pulver (triglycerider med medellång kedja, akacia fiber), groblad skal mjöl. Kan innehålla spår av nötter, sesamfrön och gluten.

Näringsvärde:

Motsvarar 9 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100 g    1421 kJ / 337 kcal  
Fetter   27 g
- varav mättade fettsyror    25 g
Kolhydrater   40 g
- varav sockerarter   2,2 g
- varav polyoler   31 g
Fiber   20 g
Protein   9,7 g
Salt   0,2 g

Förvaringsförhållanden:  förvara på en torr, sval plats, undvik direkt solljus.