Simply Keto Chokladdryckspulver 180g

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna ultralågkolhydrat-chokladdryck är nästan sockerfri och sötad med erytritol, vilket gör den idealisk för lågkolhydrat- och keto-dieter.

Den kan användas på många sätt, drycken kan avnjutas varm som kall! Den är också perfekt för att dekorera bakverk. Drycken är extremt choklad, men inte lika intensivt söt som med rörsocker. Och gillar du det sötare kan du säkert söta det lite med erytritol själv.

Erytritol är en sockerpolyol som kroppen inte använder till 100 % av. Det har med andra ord inga kalorier, inga kolhydrater och ingen effekt på blodsockret. Officiellt bör det anges som en kolhydrat i näringsvärdet, men det kan skrivas av helt för att kroppen inte kan ta upp det och det har 0 kalorier.

Perfekt med alla typer av nötmjölk som mandel-, hasselnöts- eller kokosmjölk.

Beredning: Blanda pulvret med lite valfri mjölk tills allt löst sig väl. Fyll sedan med varm eller kall mjölk. Cirka 15-20 g pulver används för 250 ml vätska.

  

Näringsvärde:

Motsvarar 4,8 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde: 100g 305 kJ / 73 kcal
Fetter0,5 g 
 - varav mättade fettsyror0,3 g
Kolhydrater62,8 g
 - varav sockerarter0,6 g
 - varav polyoler58 g
Protein11,3 g
Salt0 g


Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska