AdamsBrot Keto Tårt-, Pannkak- och Våffelmix 250g

  • 99 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna nya tårt-, pannkaka- och våfflormix är glutenfri - lämplig för tårtbotten, fruktbotten, pannkakor, våfflor eller lätt tårta. Mycket lämplig för dina egna skapelser, till exempel med ingredienser som du väljer.
Endast de bästa ingredienserna som kokosmjöl, vassleprotein, äggpulver, mandelmjöl och gyllene linmjöl kompletterar varandra för att skapa en högkvalitativ aminosyrabalans. En portion av en blandning (35 g), som pannkakor/våfflor, ger 16 g högkvalitativt protein och endast 1,7 g kolhydrater. Snabbt och enkelt att göra. 

Förberedelse.
Till tårtbotten:
 blanda hela bakblandningen med 420 ml vatten. Lägg degen i en smord kakform och grädda i 160°C i ca 20 minuter.
Pannkakor: blanda en portion (35 g) med 90 ml vatten. Häll smeten i en smord panna och stek på båda sidor på medelhög värme till en fin gyllene färg.
Våfflor: blanda en portion (35 g) med 80 ml vatten, häll smeten i ett uppvärmt, smord våffeljärn och grädda på medelvärme.

Ingredienser:  kokosmjöl med låg fetthalt, vassleproteinkoncentrat , mandelmjöl , äggpulver, guldlinmjöl med reducerad fetthalt, havrefiber , jäsningsmedel: natriumbikarbonat, smakämne, surhetsreglerande medel: askorbinsyra (vitamin C), sötningsmedel: sukralos .

Näringsvärde:

Energivärde: 100 g   1765 kJ / 421 kcal  
Fetter   12,7 g
- varav mättade fettsyror      5,3 g
Kolhydrater   4,9 g
- varav sockerarter   3,9 g
Fiber   25,8 g
Proteiner   46,2 g
Salt   0,10 g


Förvaringsförhållanden: 
 Förvara blandningen på en torr, sval plats, undvik direkt solljus.

Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska