AdamsBrot Keto Tårtbakningsblandning Choklad 125g

  • 59 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vill du ha hembakade kakor men kan inte bestämma dig? Vår innovativa glutenfria kakmix med kakaopulver kan vara något för dig. Vår tårtmix ger dig en bra grund för dina egna skapelser.

Med nötter, vegetabilisk olja, lite kakaopulver och eventuellt en banan kan du baka en läcker, fuktig kaka eller muffins rik på protein och fiber.  

Med ett proteininnehåll på 20,6 g, fibrer på 7,5 g och ett kolhydratinnehåll på endast 1,6 g och 1,2 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet vill äta en lågkolhydrat* och proteinrik kost.

  • Hög i protein - 20,6g per 100g deg
  • Mycket bra aminosyrabalans - 7 279 mg essentiella aminosyror i 100 g deg
  • Grund för en tårtbotten - det finns inga gränser för din kreativitet
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med traditionella pannkaksblandningar som i genomsnitt 75g kolhydrater per 100g

Förberedelser

För en tårtbotten : blanda bakblandningen med 250 ml vatten. Fördela sedan degen i en kakform och grädda i ca 25 minuter i 170 °C (luftugn). 

För muffins/brownies : Tillsätt ytterligare en tesked kakaopulver och två matskedar vegetabilisk olja i smeten, använd 260 ml vatten och söta lite vid behov.


HEMLIGT TIPS

Om det behövs kan du lägga till 2 matskedar vegetabilisk olja eller smör till smeten för att göra den fuktigare. 

Förvaring: Förvara på en sval och torr plats. MHD upp till 12 månader.

Ingredienser: kokosmjöl med låg fetthalt, veteprotein , äggvitepulver ,  mandelmjöl med låg fetthalt , kakaofiber, jäsmedel: natriumbikarbonat, fettsänkt kakaopulver, antioxidant: askorbinsyra (vitamin C), arom, sötningsmedel: sukralos .

Näringsvärde (bakad kaka):

Energivärde: 100 g   514 kJ / 123 kcal  
Fetter   1,2 g
- varav mättade fettsyror      0,7 g
Kolhydrater   1,6 g
- varav sockerarter   1,3 g
Fiber   7,5 g
Proteiner   20,6 g
Salt   0,4 g


Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska