Simply Keto Choklad (Brownie) Bakmix 360g

  • 119 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Denna bakblandning är mycket mångsidig. Förutom fantastiska cupcakes kan du baka läckra brownies, choklad eller använda som tårtbotten! Självklart är det absolut inget tillsatt socker i bakmixen! Bakblandningen är sötad med erytritol, ett sockeralternativ som inte har några kalorier och inga nettokolhydrater. Bakmixen är gluten-, soja- och spannmålsfri och innehåller endast 3,4g nettokolhydrater per 100g!
Du är fri att välja och lägga till dina favoritpålägg när du bakar, men denna mix är designad för att vara utsökt även utan pålägg. Det är därför det är sockerfria chokladbitar i degen. Du kan givetvis låta kreativiteten flöda och förbättra kaksmeten med nötter, frön, bär eller andra valfria tillsatser.

Beredning:
1. Häll innehållet i blandningen i en skål.
2. Tillsätt 290 g vatten.
3. Smält 60 g smör, häll det i blandningen med vatten och blanda allt väl.
4. Om du vill blanda i nötter, bär eller choklad.
5. Häll degen i en smord bakform eller klädd med bakplåtspapper.
6. Sätt in i en uppvärmd ugn och grädda i 170 grader i 20 - 25 minuter.

Ingredienser:  erytritol, gräddpulver , chokladbitar (kakaomassa, sötningsmedel: erytritol, steviolglykosider (0,027%)); kakaosmör, inulin, kakaopulver med reducerat fettinnehåll, emulgeringsmedel: solroslecitin; naturlig vaniljsmak), äggpulver , mandel . kokosnöt mjöl, kakao, mandelmjöl , gyllene linfrömjöl, ekologiskt bakpulver med tandsten (majsstärkelse, jäsmedel: natriumkarbonat, surhetsreglerande medel: kaliumtartrat). Kan innehålla spår av nötter och jordnötter.
Överdriven konsumtion kan orsaka laxerande effekter.

Näringsvärde:

Motsvarar 3,4 g netto kolhydrater per 100 g

Observera att denna produkt innehåller polyoler. Polyoler räknas inte med i kolhydratantalet på lågkolhydratsdieten och proteindieten (polyoler tas inte upp eller knappt upp av kroppen) Därför är antalet absorberande (netto) kolhydrater lägre än de totala kolhydraterna på denna produkt. 

Tumregel, netto (absorbara) kolhydrater = totala kolhydrater - polyoler

Energivärde:     1165 kJ / 278 kcal   
Fetter   24,3 g
- varav mättade fettsyror      10,7 g
Kolhydrater   22,0 g
- varav sockerarter   2,3 g
- varav polyoler   18,6 g
Fiber   4,2 g
Proteiner   8,8 g
Salt   0,1 g   


Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska