AdamsBrot Keto Brödbakningsmix – Valnötsbaguette 250g

  • 70 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vår nötbrödsblandning med valnötter , vete och solrosprotein kommer att förföra dig med sin unika smak. Brödet får sin nötsmak från användningen av äppelfibrer och syrliga kryddor. Tack vare jästen blir brödbaksblandningen luftigt och krispigt bröd.

Med ett proteininnehåll på 41 g, fibrer på 8,5 g och ett kolhydratinnehåll på endast 0,85 g och 6,2 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet vill äta en lågkolhydrat* och proteinrik kost. 

  • Högt proteininnehåll - 41g per 100g bröd
  • mycket bra aminosyrabalans - 11 052 mg essentiella aminosyror i 100 g bröd
  • naturligt innehåll av vitaminer och mineraler
  • naturliga omega-3 fettsyror
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med konventionella bröd, som innehåller i genomsnitt 50 g kolhydrater per 100 g.

Förberedelser.

Knåda bakblandningen till en deg med 220 ml varmt vatten för hand i ca 2 minuter. Forma detta till en baguette (fungerar bäst med vår Adams bambufiber), lägg på en plåt och skär flera gånger. Täck baguetten med en duk och låt den jäsa på en varm plats i ca 45 minuter. Pensla sedan ytan med lite vatten och grädda i 160°C (cirkulerande luft) i ca 40 - 45 minuter.

Förvaring: Förvara på en sval och torr plats.

Ingredienser:  veteprotein , mjölkproteinkoncentrat , solrosprotein med låg fetthalt,valnötter, havrefiber äppelfiber , salt, jäst.

Näringsvärde (bakat bröd):

Energivärde: 100 g   1004 kJ / 240 kcal  
Fetter   6,2 g
- varav mättade fettsyror      0,5 g
Kolhydrater   0,85 g
- varav sockerarter   0,03 g
Fiber   8,5 g
Proteiner   41 g
Salt   0,8 g


Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska