AdamsBrot Keto Brödbakningsmix - Lätt 250g

  • 65 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Vegansk brödmix med solrosfrön, gyllene linmjöl och livsviktigt veteprotein kommer att förföra dig med sin unika smak. Användningen av aromatiska och sötsyrliga kryddor ger brödet dess milda jästiga smak. Tack vare jästen blir brödbaksblandningen luftigt och krispigt bröd. 

Med ett proteininnehåll på 43,1 g, fibrer på 9,3 g och ett kolhydratinnehåll på endast 0,9 g och 4,1 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet vill äta en lågkolhydrat* och proteinrik kost. 

  • Högt proteininnehåll - 43,1g per 100g bröd
  • mycket bra aminosyrabalans - 10 745 mg essentiella aminosyror i 100 g bröd
  • naturligt innehåll av vitaminer och mineraler
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med konventionella bröd, som innehåller i genomsnitt 50 g kolhydrater per 100 g.

Förberedelser

Knåda bakblandningen med 230 ml ljummet vatten för hand i ca 2 minuter till en deg. När degen blivit kladdig, sluta knåda, tillsätt inget extra vatten! Lägg smeten i en smord ugnsform eller i en limpa på plåten och täck med en handduk. Låt jäsa på en varm plats i ca 45 minuter. Pensla sedan ytan med vatten och grädda i 160°C (cirkulationsluft) i ca 40 minuter.

Förvaring: Förvara på en sval och torr plats.

Ingredienser:  veteprotein , guldhaltigt linfrömjöl, linfrö, solrosfrö, havrefiber, äppelfiber, salt, jäst, kryddor. Kan innehålla spår av sesamfrön.

Näringsvärde (bakat bröd):

Energivärde: 100 g   951 kJ / 227 kcal  
Fetter   4,1 g
- varav mättade fettsyror      0,3 g
Kolhydrater   0,9 g
- varav sockerarter   0,01 g
Fiber   9,3 g
Proteiner   43,1 g
Salt   0,8 g


Tillverkare: Producerad i Tyskland enligt EU-riktlinjer, textning på Engelska och Tyska