AdamsBrot Pizza bakningsmix - Avanti 150g

  • 65 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Unna dig en liten paus med vår pizza! Med denna proteinrika jästdeg kan du snabbt och enkelt trolla fram din egen italienska pizza. Jästen som används gör kanten på pizzan fin och krispig. Att klara sig utan är inget roligt, smart ersättning är mer vettigt. AdamBrot Pizza Avanti kombineras bra med en keto-diet och många andra näringsformer.

Med ett proteininnehåll på 41,0 g, kostfibrer på 6,4 g och ett kolhydratinnehåll på endast 2,7 g och 0,7 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet vill äta en kost med låg kolhydrat* och hög proteinhalt. .

  • Högt proteininnehåll - 41,0 g per 100 g deg
  • Mycket bra aminosyrabalans - 13 723 mg essentiella aminosyror i 100 g deg
  • naturligt innehåll av vitaminer och mineraler
  • naturliga omega-3 fettsyror
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med konventionella sorters pizza, som innehåller i genomsnitt 60 g kolhydrater per 100 g pizza.

Förberedelse:

Mycket enkelt - knåda bakblandningen med 180 ml vatten** för att bilda en deg. Strö en arbetsyta med lite Adams Basic bambufiber och kavla ut degen på den. Torka bort överflödig bambufiber, lägg degen på ett smord bakplåtspapper och låt den jäsa på en varm plats i 20 minuter. Toppa med ditt val och grädda i förvärmd ugn på 180°C i ca 15 minuter. **(tillsätt 1 msk olivolja om det behövs)

Ingredienser:

Vitalt veteprotein , mjölkprotein , gyllene linmjöl*, havrefiber, bambufiber, jäst, kristallsalt *(delvis avoljad)

Näringsvärde per 100g:

Energi (kJ)923 kJ
Energi (kcal)220 kal
Fett0,7 g
- varav mättade fettsyror0,0 g
kolhydrater2,7 g
- varav sockerarter0,5 g
fiber6,4 g
protein41g
Salt0,6 g