AdamsBrot Pizza bakningsmix - Adamo 150g

  • 65 kr
I lager.

Unna dig en liten paus med vår pizza! Ett urval av utvalda ingredienser som solrosprotein, guldlinfrömjöl och pumpafrömjöl ger pizzadegen en lätt kryddig ton, vilket gör degen krispig och läcker.

Att klara sig utan är inget roligt, smart ersättning är mer vettigt. AdamBrot Pizza Adamo kan kombineras bra med en ketodiet och många andra näringsformer.

Med ett proteininnehåll på 27,0 g, fibrer på 14,0 g och ett kolhydratinnehåll på endast 0,7 g och 5,4 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet vill äta en lågkolhydrat* och proteinrik kost.

  • Högt proteininnehåll - 27,0g per 100g färdig deg
  • Mycket bra aminosyrabalans - 8 640 mg essentiella aminosyror i 100 g deg
  • naturligt innehåll av vitaminer och mineraler
  • naturliga omega-3 fettsyror
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med konventionella sorters pizza, som innehåller i genomsnitt 60 g kolhydrater per 100 g pizza.

Förberedelse

Blanda bakblandningen med 200 ml vatten till en deg. Lägg degen på en bakplåtspappersklädd plåt och bred ut jämnt med handen eller en blöt sked. Grädda i förvärmd ugn på 180°C (cirkulerande luft) i ca 8-10 minuter, ta ut, vänd, dra av bakplåtspappret, täck som du vill, grädda igen i ca 7-10 minuter.

Ingredienser:

Solrosprotein*, gyllene linmjöl*, vassleproteinkoncentrat, heläggspulver , pumpafröprotein *, bambufiber, jäsningsmedel: natriumbikarbonat, syrningsmedel: askorbinsyra (vitamin C), kristallsalt *(delvis avoljat)

Näringsvärde per 100g

Energi (kJ)783 kJ
Energi (kcal)187 kal
Fett5,4 g
- varav mättade fettsyror0,9 g
kolhydrater0,7 g
- varav sockerarter0,3 g
fiber14,0 g
protein27,0 g
Salt0,9 g