AdamsBrot Pannkak-/Våffel bakningsmix 350g

  • 125 kr
I lager.

En dröm som går i uppfyllelse.

Den perfekta kombinationen av sött och salt. Med sin makalöst luftiga struktur är den färdiga pannkakssmeten lätt att arbeta med. Detta möjliggörs av de bästa ingredienserna som vassleprotein, veteprotein och kokosmjöl. Att använda dessa råvaror resulterar i en högkvalitativ aminosyrabalans, men vad exakt betyder det? Proteinerna som används kompletterar varandra till ett högre biologiskt värde.

Med en proteinhalt på 20,8 g per 35 g portion, fibrer på 6,2 g och en kolhydrathalt på endast 1,4 g och 3,8 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet äter lågkolhydrat* och högproteinhalt. diet skulle vilja.

  • Högt proteininnehåll - 59,3g per 100g deg
  • mycket bra aminosyrabalans - 7 723 mg essentiella aminosyror per 1 pannkaka
  • naturligt innehåll av vitaminer och mineraler
  • naturliga omega-3 fettsyror
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med traditionella pannkaksblandningar, som innehåller i genomsnitt 35 g kolhydrater per 100 g.

Förberedelse

Hur man gör pannkakor : Tillsätt 80 ml vatten till 35 g bakblandning (portion). Lägg genast smeten i en smord panna och stek på båda sidor på medelhög värme tills den är gyllenbrun.

Hur man gör våfflor : Tillsätt 60 ml vatten till 35 g bakblandning (portion). Grädda den färdiga smeten i ett förvärmt våffeljärn på medelvärme.

Ingredienser:

Vassleproteinkoncentrat ,
veteprotein , heläggspulver , kokosmjöl*, mandelmjöl , havrefiber, guldlinmjöl*, jäsningsmedel: natriumbikarbonat, arom, surhetsmedel: askorbinsyra (vitamin C), sötningsmedel: sukralos. (*delvis avoljad)

Näringsvärde per 100g

Energi (kJ)1653 kJ
Energi (kcal)395 kal
Fett10,9 g
- varav mättade fettsyror3,6 g
kolhydrater4,2 g
- varav sockerarter2,1 g
fiber17,6 g
protein59,3g
Salt0,17 g