Adamsbrot Keto Brödbakningsmix – Tunnbröd 165g

  • 69 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Älskar du tunnbröd? Då har vi precis rätt för dig - vårt proteintunnbröd.

Med noga utvalda råvaror är vårt tunnbröd inte bara fiberrikt, med naturligt vitamin- och mineralinnehåll, utan imponerar också med sin goda aminosyraprofil. Kallt eller varmt. Som mellanmål eller till lunch vid ditt skrivbord kan du njuta av vårt tunnbröd utan dåligt samvete.

Att klara sig utan är inget roligt, smart ersättning är mer vettigt. AdamsBrot plattbrödet kan enkelt kombineras med en keto-diet och många andra näringsformer. 

Med ett proteininnehåll på 36,5 g, fibrer på 10,4 g och ett kolhydratinnehåll på endast 1,4 g och 3,8 g fett är bakmixen idealisk för dig som medvetet vill äta en lågkolhydrat* och proteinrik kost.

  • Proteinrik - 36,5g per 100g tunnbröd
  • Mycket bra aminosyrabalans - 11 592 mg essentiella aminosyror i 100 g tunnbröd
  • naturliga omega-3 fettsyror
  • snabb och enkel förberedelse

*Reducerade kolhydrater - jämfört med konventionella bröd, som innehåller i snitt 50 g kolhydrater per 100 g bröd. 

Förberedelser

Knåda brödblandningen med 180 ml ljummet vatten för hand i ca 2 minuter till en deg. Lägg detta på bakplåtspapper eller en smord plåt och tryck ut med blöta händer till en platt kaka ca 1 cm hög (diameter 20 cm), strö över sesam och svart spiskummin ev. Täck med en trasa och låt jäsa på en varm plats i ca 35 minuter. Grädda sedan i 180 °C (cirkulationsluft) i ca 18 - 20 minuter. 

Förvaring: Förvara på en sval och torr plats

Ingredienser 

Vitalt veteprotein , mjölkproteinkoncentrat , mandelmjöl , gyllene linmjöl*, hela äggpulver , bambufibrer, jäst, kristallsalt (*delvis avoljat)

Näringsvärde

Energi (kJ)879 kJ
Energi (kcal)210 kal
Fett3,8 g
- varav mättade fettsyror0,6 g
kolhydrater1,4 g
- varav sockerarter0,6 g
fiber10,4g
protein36,5 g
Salt0,9 g